top of page
magyar zaszlo
nemet zaszlo
angol zaszlo

FAHÁZAK, KEMPING, 
BARÁTSÁGOS ÁRAK.

Töltődj fel a festői szépségű VÁR-CAMPING-ben! Hozd el a családodat vagy a barátaidat is! Pihenj a legkedvezőbb árakon - közvetlenül a siroki vár lábánál! Használd online űrlapunkat időpontegyeztetés vagy foglalás céljából!

Nézz körül nálunk!

Galériánkban megtekintheted a kemping területét és környezetét.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gyere hozzánk pihenni!


A VÁR-CAMPING egy barátságos kis hegyi kemping, a település legmagasabb lakóövezeti pontján, közvetlenül a siroki várnál. Mivel a várhegy viszonylag meredek, ezért a kemping területe is lépcsőzetesen került kialakításra. Közvetlenül a kemping mellett húzódik - a várárok folytatásaként - egy szakadék is, amelytől kerítés határolja a kempinget. A különböző szinteken összesen 8 faház áll, ezekben 14 külön bejáratú szoba, és összesen 45 férőhely (pótágyakkal 48) áll vendégeink rendelkezésére. A faházakban alap-berendezéseket helyeztünk el (ágy, komód, ágynemű és huzat, fogasok, kerti asztal és székek). A tisztálkodás és az önellátó főzés egy külön épületben lehetséges.

Fedezd fel a siroki várat!


A vár Sirok központjától északra van, a távolság légvonalban 900 méter, a szintkülönbség 100 méter. A várhoz vezető út az egész faluban ki van táblázva. A vár nyitvatartási ideje alatt behajtási- és parkolódíjat kell fizetni, fizetés után lehet a parkolóba beállni. Innen gyalog kell felmenni a várhoz. A távolság 500 méter, a szintkülönbség 50 méter. A vár kiállítótere csak a nyitvatartási időben látogatható, belépődíjat kell fizetni. Az alsóvárban múzeum működik, a felsővárban a régészeti feltárás befejeződött, most már az is látogatható. A várat látványos ösvényen körül lehet járni. A bejárattól 400 méterre látható a Barát és az Apáca, két különleges sziklaalakzat, melyek turistaösvényen felkereshetők.

Fedezd fel Sirok környékét!


Rengeteg élményben lehet részed, ha hozzánk ellátogatsz! Sirok 30 km-es körzetében számos természeti érték, illetve fürdő, múzeum, kiállítás, vár, kastély található. Javasoljuk, hogy csillagtúra szerűen járjátok be a környéket! Így az egyik napra betervezheted a 24-es úton Recsk, Parád, Parádfürdő és a Mátra (Kékestető, Mátraháza, Sástó....) felfedezését, egy napot eltölthetsz a felújított bükkszéki fürdőben, szánj egy teljes napot egri városnézésre, és egy napra érdemes ellátogatni Egerszalókra vagy a demjéni barlangfürdőbe is! Ha pedig már unod a zsivajt, akkor nézd meg a Nyírjes lápot Sirok mellett, vagy a vulkán krátert a közeli Verpeléten. Garantáltan találsz programot akár egy hétre is!

  • Facebook Classic
bottom of page