FAHÁZAK, KEMPING, 

BARÁTSÁGOS ÁRAK.

Töltődj fel a festői szépségű VÁR-CAMPING-ben! Hozd el a családodat vagy a barátaidat is! Pihenj a legkedvezőbb árakon - közvetlenül a siroki vár lábánál! Használd online űrlapunkat időpontegyeztetés vagy foglalás céljából!

NYERJ EGY OSZTÁLYKIRÁNDULÁST! verseny 2020

////////////////////////////////////////

Az II. forduló kérdéseinek  
 Tisztelt Pedagógusok, kedves Diákok!

 

Az idei évben újra meghirdetjük az általános iskolás osztályok között a korábbi évek nagy sikerű online vetélkedősorozatát, amelynek fődíja egy ajándék osztálykirándulás! (nyeremények listáját lásd alább)  

A verseny időtartama: 2020. október 19. – 2020. december 7.

A verseny szabályzata:

A verseny időtartama alatt első alkalommal 2020. október 19-én, majd ezt követően 6 héten keresztül minden hétfőn (kivéve október 26-án) reggel 8:00 órakor megjelentetünk egy kérdéssort (vagyis annak linkjét, itt a weboldalon, amelyet az online kitöltő programmal lehet megválaszolni.

A válaszok beküldésének határideje egy hét, azaz minden következő hétfő reggel 8:00 óra. (Az október 19-i kérdéssor beküldési határideje november 2. reggel 8.00 óra.) Az ezt követően beérkező válaszok már nem érvényesek, mert ezután közzé tesszük a helyes megoldásokat.

A verseny időtartama alatt összesen tehát 6 kérdéssort jelentetünk meg, az alábbi időpontokban: október 19., november 2., november 9., november 16., november 23., november 30. A verseny eredményhirdetésére 2020. december 15-én kerül sor – szintén itt a weboldalon. 

I. helyezett díjazása: 100 % szállásdíj kedvezmény - 2 éjszaka - a siroki Vár-Camping faházaiban, ingyenes belépő a Siroki várba, ajándék íjászbemutató az Aranykard Sárkányos Lovagok Egyesület felajánlásával, ingyenes belépő a Kisnánai várba, ingyenes belépő a parádfürdői Cifra Istálló és Kocsimúzeumba, ingyenes belépő a parádi Tájházba és Asztalos Johák Fafaragó kiállítására, ingyenes belépő a parádsasvári Üvegmanufaktúrába. 

I. helyezett osztályfőnök különdíja: az I. helyezett osztály osztályfőnöke + 1 fő részére 3 nap/2 éjszakás szállásutalvány a SIROCAVE Barlang Apartmanokban.

II. helyezett díjazása: 50 % szállásdíj kedvezmény - 1 vagy 2 éjszaka - a siroki Vár-Camping faházaiban, ingyenes belépő a Bükkszékfürdő Gyógy- és Strandfürdőbe 4 órás időtartamra, ingyenes belépő a Kisnánai várba, ingyenes belépő a parádfürdői Cifra Istálló és Kocsimúzeumba, ingyenes belépő a parádi Tájházba és Asztalos Johák Fafaragó kiállítására, ingyenes belépő a parádsasvári Üvegmanufaktúrába.

III. helyezett díjazása: 30 % szállásdíj kedvezmény - 1 vagy 2 éjszaka - a siroki Vár-Camping faházaiban, ingyenes belépő az egerszalóki Barlanglakásokba + 3D-s mozivetítésre, ingyenes belépő a Bükkzsérci Kincsesház és Kincses kerámiaműhelybe, ingyenes belépő a Kisnánai várba, ingyenes belépő a parádfürdői Cifra Istálló és Kocsimúzeumba, ingyenes belépő a parádi Tájházba és Asztalos Johák Fafaragó kiállítására, ingyenes belépő a parádsasvári Üvegmanufaktúrába.

Különdíjak: A versenyben részt vevő többi osztály, akik valamennyi fordulóban játszottak 20 % kedvezményre, akik legalább egy fordulóban játszottak 10% kedvezményre jogosultak a szállásdíj árából, amennyiben 2021-ben osztálykirándulást szerveznek a siroki Vár-Campingbe.

További információ:

Molnár Beatrix 70/3850099 foglalas@varcamping.hu

Németh Gabriella 30/6065565, gabi@varcamping.hu 

Az I. forduló kérdéseinek  
Az III. forduló kérdéseinek  
Az IV. forduló kérdéseinek  
A V. forduló kérdései 2020.11.23-tól 
Beküldési határidő: 2020.11.30. 24:00 óra

© 2016 by VÁR-CAMPING Kft. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now